Nov 06

Modulat e shoqatës në gjuhën shqipe Moduli associazione in lingua albanese

SHOQATA FEMIJET E TE ATIT QELLOR QE NDOLLEN NE TOKE

 

KUSHTETUTA

ART. 1

(Kushtetuta, emri dhe selia)

Shoqata e Bijve të Atit Më të Lartë Qiellor në këtë tokë është themeluar, bazuar në Jeruzalemin Qiellor.

ART 2

(Qëllimet dhe aktivitetet)

1.Manifestimi i fëmijëve të Zotit.

2.Bëni të vetëdijshëm autoritetet tokësore për të qenë fëmijë të Zotit dhe për njohjen e ligjeve tokësore, për sa kohë që ato nuk bien ndesh me ligjet e Zotit.

3.Prokurimi dhe dëshmimi i paqes dhe ndërgjegjes së mirë, refuzimi i çdo forme të dhunës fizike dhe mendore që imponohet nga ligjet tokësore që shkelin shenjtërinë e jetës.

4.Refuzoni dhe kundërshtoni çdo ligj të panatyrshëm që mund të dëmtojë trupin i cili është tempulli i Zotit.

5.Të kundërshtosh ligjin çnjerëzor, të bërë nga qenie famëkeqe, të cilët u kanë privuar prindërve natyrorë çdo autoritet prindëror, nga morali dhe edukimi shpirtëror dhe tokësor, duke u dhënë prindërve vetëm përgjegjësi prindërore, sikur të ishin  kujdestarë.

6.Të refuzojë çdo formë të vaksinimit të detyrueshëm dhe çdo formë të trajtimit të detyrueshëm mjekësor të vendosur me forcë.

7.Të kundërshtojnë, ashtu si mjekët që kundërshtojnë praktikën e abortit dhe ushtrinë që refuzon përdorimin e armëve për qëllime fyese çdo formë të manipulimit mendor dhe mësimdhënies fëmijëve të vegjël me teori gjinore, duke ngulitur dyshime për identitetin e tyre seksual.

8.Të kundërshtosh përdorimin e maskave që kufizojnë frymëmarrjen natyrale të nevojshme për oksigjenimin e gjakut që mund të çojë në hipoksi dhe hiperkapni me pasoja të rënda dhe pasoja në shëndet.

 ART 3

(Anëtarët)

Numri i anëtarëve është i pakufizuar. Të gjithë fëmijët e Zotit që njohin dhe pranojnë qëllimet e këtij statuti janë anëtarë të Shoqatës.

    ART 4

(Detyrat dhe të drejtat e bashkëpunëtorëve)

Detyra e fëmijëve të Zotit është t’i binden dhe të besojnë në Emrin e Zotit Jesu Krisht(Signiore Gesu Cristo) dhe ta shpallin veten fëmijë të Zotit Më të Lartë, duke e njohur atë si Zot, duke qenë të vetëdijshëm se ata nuk i përkasin kësaj bote të ndyrë Luciferiane, se nuk i përkasin asnjë feje të kësaj tokë dhe të identifikohemi me Mbretërinë e Qiellit duke dashur të respektojmë ligjet e Atit tonë Qiellor.

ART 5

(Presidenti)

President i Vetëm i Shoqatës së Fëmijëve të Atit Qiellor në Tokë:

Zoti Krisht Jezus(Signiore Cristo Gesu) është i vetmi Zot i vërtetë dhe Njeriu i vërtetë i bekuar përjetë.

Ministrat e tij pergjegjes dhe të emëruar nga ai:

Profeti dhe mjeku Eliseo Bonanno.

Pastori Claudio Andreotta.

Si përfundim, ne nuk kemi besim tek asnjë autoritet qeveritar, rajonal dhe lokal për të mos shkelur ligjet e jetës të vendosura nga Zoti Perëndi, Krijuesi i vetëm dhe Kryeministri i Tij, Zoti Krisht Jezus(Signiore Cristo Gesu), Mbreti i mbretërve dhe Zoti i zotërve. Kush nuk i përmbahet ligjeve të Më të Lartit do të sanksionohet nga Ligjvënësi i Mbretërisë së Qiellit.

DEKLARATA E FILMIJVE TE ZOTIT

UN I NENSHKRUARI……………………….. …………………… ..… LINDUR …………………………………NE DATE  ………………………. DHE VEND BANIM NE……………………………………………………RRUGA ……………………………. SHQIPERI

JOHN 17:14 Unë u kam dhënë atyre fjalën tuaj dhe bota i ka urryer, sepse ata nuk janë të botës, sepse unë nuk jam i botës. 15 Unë nuk kërkoj që ti t’i heqësh nga bota, por t’i ruash nga i ligu. 16 Ata nuk janë të botës, sepse unë nuk jam i botës. Shenjtëroji në të vërtetën tënde; fjala jote eshte e verteta. 18 Meqenëse më dërgove në botë, edhe unë i dërgova në botë.

PREMISE

UN DEKLAROJSE NUK I PERKAS KESAJ BOTE TE MALLKUARNGA PERENDIAPLOTFUQISHEM. POR QE I PERKAS DHE VIJ NGA MBRETERIA E BABAIT TIM QELLOR, SUNDIMTARI I VETEM I MBRETERIS SE QELLIT, I CILI DERGOI DJALIN E TIJ TE PARELINDUR DHE TE VETEMLINDUR TE PAGUAJ CMIMIN E SHPERBLIMIT TIM NGA KJO BOTE E CILA QENDRON NE ATE TE LIGE DHE QE PERFUNDIMISHT DO TE ASGJESOHET DHE SHPERNDAHET NGA FRYMA E ZEMERIMIT TE ZJARRTE TE BABAIT TIM DHE TANEVE(FEMIJEVE TE PERENDISE) TE CILET PER NJE KOHE JANE MBJELLE NE TOKEN E SUNDUAR NGA ARMIQTE E KRIJUESIT TE VETEM, IMAZHI I TE CILIT ESHTE NE NJERIUN E DITES SE GJASHTE, QE BERI ZOT DHE MISHERUAR NE DJALIN E TIJ TE PARELINDUR, ZOTIN JESU KRISHT (SIGNORE CRISTO GESU’) MBRETIN E MBRETERVE TE TOKES SE MALLKUAR, AI ESHTE ZOTI I ZOTERVE DHE UNE E NJOH ZOTERIN E TIJ MBI JETEN TIME, DUKE QENE NE SHEMBELLTYREN DHE IMAZHIN E TIJ DHE PJESE E TRUPIT TE TIJ NE TOKE, PER TE DESHMUAR PER TE, SI BIR I ZOTIT DHE SHERBETOR I ZOTIT.

FTOJ VELLEZERIT E MIJ DHE MOTRAT E MIA, TE CILET BESOJN NE EMERIN E ZOTIT JESU KRISHT(SIGNORE CRISTO GESU’)DHE SHPALLIN VETEN BIJ TE ZOTIT ME TE LARTE, TE SHPETUAR PER HIR TE ZOTIT DHE BLERJEN PERMES GJAKUT TE TIJ TE CMUAR, DHE ME SAKRIFICEN E BERE SIPER KRYQIT, DHE QE PROKLAMOJN QE I PERKASIN ATIJDHE E NJOHIN SI ZOTIN ABSULUT DHE ZOTERUESIN E JETESSE TYRE DHE JO TE BEJNE PJESE NE ASNJE FE TE KESAJ TOKE DHE TE IDENTIFIKOJN VETEN E TYRE NE PJESTARE TE MBRETERIS SE QIELLIT DHE TE DESHIROJN TE RESPEKTOJN LIGJIN QELLOR TE BABAIT TONE QIELLOR…………

Veprat 4:19

Por Pjetri dhe Gjoni, duke u përgjigjur, u thanë atyre: Gjykoni, nëse është i drejtë në sytë e Perëndisë, t’ju bindemi juve, dhe jo Perëndisë.

GJYKONI JU…….NESE DUHET TE BESOJM LIGJET E BERA DHE TE IMPONUARA NGA KAFSHE ME PAMJE NJEREZORE DHE TEK NJEREZIT E SHITUR DHE TE POSEDUAR NGA SHPIRTERAT E PAPASTER, LUKSI, EGREGORI (ENTE KULEKTIVE), FUQITE E AJRIT DHE FUQITE E SHUMETA QE POSEDOJN QEVERIT E TOKES, DHE QE BEJN PJESEN E MATRIXSIT DHE TE SISTEMIT  QE PERHER KAN KOMANDUAR DHE QE KAN INPONUAR LIGJE CNJERZORE, SHKATRRUESE DUKE FORCUAR BURRAT QE TE VRITEN NJERI ME TJETRIN, DHE QE TE VETVRITEN PAK NGA PAK DHE TE VRASIN FEMIJET E TYRE DUKE I PAKSUAR FRYMEN……FRYMARJEN E BABAIT QELLOR QE I KA FALUR ATYRE….PER JETEN E TYRE TOKSORE QE I TAKON ZOTIT.

                                               DEKLARATA PERSONALE:

NE FAKULTETIN E PLOT MENDOR, PSIKIK DHE SHPIRTEROR DEKLAROJ:

1)     TE JEM DJALI I ZOTIT ME TE LARTE DHE SE AI EHSTE BABAI IM QIELLOR DHE SE UNE  JAM PJESE E MBRETERISE SE PERENDISE QE ESHTE NE QIELL, DHE QE DO TE SHFAQET NE LAVDI, UNE I NENSHTROHEM LIGJEVE TE TIJ, DHE GJITHASHTU ATYRE TE CEZARIT(THENIE PER GOVERNANTET E KESAJ TOKE)…………PER TI DHENE CESARIT ATE QE I TAKON CESARIT, DHE BABAIT TIM, ZOTI PLOTFUQISHEM QE ME KRIJOI NE BARKUN E NJE GRUAJE, NE KETE TOKE, SI DESHMITAR I TIJ…..

2)    UNE DEKLAROJ SE DUA RE RESPEKTOJ LIGJET TOKESORE, PER SA KOHE QE ATO NUK BIEN NDESH ME LIGJET SUPREME TE BABAIT TIM……I CILI ESHTE ZOTERIA IM, I QENIES TIME: SHPIRTIT TE ROBIT TRUPIT DHE SHPIRTIT TE ZOTIT. UNE JAM TEMPULLI I ZOTIT, AI JETON NE MUA ME SHPIRTIN E TIJ, KESHTU QE LE TE VENDOSE PER JETEN TIME AI DHE JO KAFSHET TE MASKUAR SI NJEREZ TE SHITUR KAFSHEVE.

KUSHDO QOFSHIN ATA, N UKU JAP ATYREA SNJE AUTORITET MBI JETEN TIME.

3)    UNE NUK NXIS ASKEND PER DHUNE POR TI BINDEM BABAIT TIM ME TE LARTE DHE DJALIT TE TIJ JESU KRISHT(GESU’ CRISTO) I CILI ESHTE AVOKATI IM SUPREM DHE ME MBRON NGA ATA QE DUAN TE SHKATERROJN MENDJEN, TRUPIN DHE JETEN(EDHE FEMIJEVE TE PERENDISE) DHE UN DEKLAROJ SE AUTORITETI IM SUPREM ESHTE NE BABANE TIM QELLOR, ATIJ QE I BESOJ, DREJTESISE SE TIJ SUPREME DHE JO GJYKATAVE SUPREME TOKESORE, TE KESAJ TOKE QE SHTRIHET NE LIGESIN DHE QE DREJTOHET NGA BURRA DHE GRA TE KORRUPTUAR.

4)   UNE DEKLAROJ QE REFUZOJ ME GJITHE FORCEN TIME SHPIRTERORE, GJITHCKA QE MUND TE DEMTOJE TRUPIN TIM QE I PERKET ATIJ QE E BLEU ATE SE BASHKU ME SHPIRTIN TIM NJERZOR. UNE KUNDERSHTOJ DHE I DREJTOHEM ZOTIT NE MBROJTJEN TIME, DHE FEMIJEVE TE MI NE MOSHE TE HERSHME (VOGEL) DHE DERI NE MOSHEN E VETEDIJES SE PLOTE…..UNE I VENDOS ATO NE DUART E ZOTIT, NESE JANE FEMIJE TE PERENDISE TE PARACAKTUAR PER JETEN E PERJETSHME.

5)    UNE KUNDERSHTOJ LIGJIN E PANATYRSHME DHE CNJERZORE TE BERA NGA QENIET FAMEKEQE, TE CILAT U KANE PRIVUAR PRINDERVE NATYRORE TE GJITHA TE DREJTAT DHE EDUKIMIN PRINDEROR, MORAL DHE SHPIRTEROR DHE TOKESOR DHE DUKE U DHENE PRINDERVE VETEM PERGJIGJESI PRINDERORE….SIKUR PRINDERIT TE ISHIN PRINDER KUJDESTARE…..DUKE MARE TE DREJTEN PER TE QENE NE GJENDJE TE HIQNIN FEMIJET E MITUR NGA PRINDERIT E LIGJSHEM NATYROR DHE TI DISPONONIN ME FEMIJET, SIKUR TE  ISHIN PRONE E KAFSHEVE MBINJERZORE DHE NJERZORE PERVERSE QE ZOTERONIN…..

6)    UNE DEKLAROJ QE KUNDERSHTOJ CDO LIGJ QE PRIVON PRIVIMIN E LIRISE PERSONALE DHE MBYLLJEN NE STRUKTURAT DHE VENDET E PROPOZUARA NGA SUNDUMTARET LUCIFERIAN, DHE DETYRIMIN PER TU NENSHTRUAR ME LIGJ,TRAJTIME SHENDETESORE…..KJO ESHTE SHKELJE E TE DREJTAVE TE FEMIJEVE TE PERENDIS, TE TRUPAVE TE TYRE QE I PERKASIN ZOTIT JESU KRISHT(SIGNORE GESU’ CRISTO) QE I BLEU DHE I SHELBOI NGA KJO BOTE E PAPASTER DHE PAGOI CMIMIN.

7)    UNE KUNDERSHTOJ DHR ULERAS: NUK ESHTE E LIGJSHME TE BESH ATE QE BEN TI…….PERDHUNUER TE MENDIEVE DHE TRUPAVE,GJAKPIRES NJERZOR TE FEMIJEVE DHE NGRENES TE MISHIT TE TYRE …….PERDHUNUES TE MENDJEVE DHE TRUPAVE, VRASES…….DHE TE GJITHE JUVE QE DESHIRONI TU HIQNI FRYMEN FEMIJEVE TE ZOTIT, UNE JU DEKLAROJ SE GJYKATA SUPREME E BABAIT TIM TASHME JU KA DENUAR DHE DENUAR ME VDEKJE TE PERJETESHME…..EKZEKUTIMI DHE DENIMI JUAJ ESHT SHUM AFER….DITA E ZEMERIMIT TE ZOTIT, DITA E KEQE DO TE JETE FILLIMI I EKZEKUTIMIT TUAJ DHE SHPETIMI I FRYTEVE TE PARA, PER TE CILAT UN DHE VELLEZERIT E MI TASHME JEMI ZGJUAR DHE JEMI PJESE E SAJ.

8)    UNE DEKLAROJ SE UNE JAM KUNDER REGJIMIT TUAJ TE SKLLAVERIS TE FRIKES DHE SHTYPJES, NE TE CILIN JU ENDE MBANI SHUME NGA VELLEZERIT E MI NE SKLLAVERI, DHE SI I MASHTRONI ATA, ME TE GJITHA LLOJET E MASHTRIMEVE PERMES FEVE, SHKENCES SE RREME DHE TE GJITHA LLOJEVE TE SHFAQEVE TE RREME, TE DIZENJUARA PER TE TERRORIZUAR FEMIJET E ZOTIT…….UNE JU REFUZOJ DHE JU MOHOJ PARA GJYKATESIT TE LARTE DHE DEKLAROJ QE NUK KAM FRIKE DHE T’JU HELL NE HUMNERE ME TE THELLE NE EMER TE ZOTIT JESU KRISHT(SIGNORE GESU’ CRISTO) I CILI DEKLAROJ TE JETE MBRETI IM ABSULUT DHE UNE PERKULEM PERPARA ZOTERISE SE TIJ DHE I BINDEM.

9)    UNE DEKLAROJ VETEN NJE NJERI TE LIRE TE CLIRUAR NGA SKLLAVERIA E MEKATIT DHE INJORANCES QE ME SKLLAVEROI……….. UNE KAM NJOHUR TE VERTETEN DHE JAM I LIRE……UNE DUA TE RESPEKTOJ LIGJET E DREJTA TE CILAT NUK JAN NE KUNDERSHTIM ME LIGJET E BABAIT TIM QELLOR, POR UNE I HELL POSHT ATA QE NUK JAN.

10)  UNE DEKLAROJ SE DUA TE JEM SHERBETOR I BABAIT TIM QELLOR DHE I ZOTIT TIM JESU KRISHT(SIGNORE GESU’ CRISTO) DHE VELLEZERVE TE MI…….KUSHDO QE E KUNDERSHTON KETE  ESHTE NJE ARMIK I BABAIT TIM DHE KUSHDO QE ME PREK MUA OSE PREK NJE NGA VELLEZERIT E MI NE JEZU KRISHT(GESU’ CRISTO) PREK SYRIN E BABAIT TONE DHE DO TE VUAJ PASOJA TE RENDA.

KJO ESHTE DEKLARATA IME PARA FORCAVE TOKESORE TE POLICISE DHE UNE KERKOJ QE AJO TE PERCILLET DHE TE REGJISTROHET TEK EPRORET E TYRE TE TE GJITHA NIVELEVE TI ISTITUZIONIT PERKATES…………DHE CDO ISTITUZIONI QEVERITARE DHE ORGANE ISTITUCIONALE NE TE CILAT DO TE DERGOHET. UNE MBAJE PERSONALISHT PERGJEGJES, CDO AUTORITET QE NUK PERCJELLE KETE DEKLARATEN TIME KUJDO QE ESHTE KOMPETENT.

ME BESIM TEK ZOTI IM JESU KRISHT (SIGNORE GESU’ CRISTO)

NENSHKRUAR NGA ……………………………………………………..BIR I ZOTIT DHE SHERBETOR I ZOTIT JESU KRISHT (SIGNORE GESU’ CRISTO).

BASHKANGJIS FOTOKOPJEN E NJE DOKUMENTIT IDENTITETI DHE KODIT TATIMOR.

NESE JENI REGJISTRUARNE USHTRIN E BABAIT QELLOR BETEJA E MADHE PO FILLON DHE DITA E KEQE ESHTE SHUM AFER……. FRIKESOHUNI DHE BONDJUNI ZOTIT, DHE MOS KINI FRIKE NGA NJERIU…. QE MUND TE VRASE TRUPIN, POR JO SHPIRTIN DHE SHPIRTIN E FEMIJEVE TE VERTETE TE ZOTIT…….

KUSH KA FEMIJ TE MITUR PER TI MBROJTUR: EMRI DHE MBIEMRI…….. DATA E LINDJES DHE FOTOKOPJONI NJE KOPJE TE IDENTITETIT DHE KO

Permalink link a questo articolo: http://www.sanadottrina.it/wps/modulat-e-shoqates-ne-gjuhen-shqipe-moduli-associazione-in-lingua-albanese/